AKTUALITÁSOK

- Egyre több reszponzív HTML, WordPress és Flash sablon elérhető a termékek között

SABLON KATEGÓRIÁK

Biztonságos hitelkártyás / bankkártyás online vásárlás

Honlapunkon keresztül direkt módon a templatemonster.com cégtől vásárolsz, a templatemonster biztonságos https kapcsolattal rendelkező fizetőfelületéről indulva. Maga az online fizetés a világ legjobb, legbiztonságosabb internetes fizetési portáljain keresztül történik, választásod szerint. Ma már ki nem ismeri az online fizetőrendszerek mammutjait: a Paypal (Magyarországon már jónéhány éve elérhető), vagy z londoni székhelyű Skrill (volt Moneybookers) fizetési szolgáltatásait? 128, 168, 256 bit-es titkosított adatátvitelű biztonsági hálózatuk gondoskodik a személyes adataid (pl. kártyaszám) teljes védelméről. (A magyarországi bankok 128 bit-es titkosítást használnak, ehhez képest a 168 és 256 bit-es titkosított hálózatok fokozottan biztonságosak).

Bankkártyás fizetéskor választásod szerint átirányítunk egyik fent említett fizetőrendszer oldalaira. A fizetés közvetlenül az illető cég/bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Internetes áruházunk a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem jut birtokába, a vásárlás semmiféle adatába betekintést nem nyerhetünk.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2). Ha a kártyán nem szerepel érvényesítési kód, az erre vonatkozó mezőt majd hagyd üresen!
Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám

Csak magyarul tudsz?

Válaszd a Google Checkout vagy RBS Worldpay fizetési módot! A Google Checkout és RBS Worldpay rendszerek szolgáltatása magyarul is elérhető, így a vásárlás még könnyebbé válik.

Vásárlás a Google Checkout rendszeren keresztül - bemutató VIDEÓ

Vásárlás az RBS Worldpay renszeren keresztül - bemutató VIDEÓ

A MAI NAP HONLAP SABLONJAI

450x60-Anim

A MAI NAP FLASH SABLONJAI

Oldalainkon a következő kategóriákban találsz sablonokat: 3 színű, 3D stílus, Mezőgazdaság, Állatok és kedvencek, Építészet, Fotózás és művészet, Művészek által készített, Szépség, Könyv, Üzleti, Kávézó és étterem, Autó, Letisztult, Kommunikáció, Számítástechnika, CSS, Társkeresés, Dynamic Flash, Dynamic Swish, Oktatás, Elektronika, Szórakoztatás, Kertrendezés, Család, Divat ,Fireworks, Flash animált, Flash intro, Flash oldalak, Virág, Étel és ital, Fórum, Teljes megjelenés, Teljes oldal, Játékok, Ajándék, Tárhely szolgáltatás, Szállodák, Ikonok, Ipar, Belsőépítészet és Bútor, Internet, Ékszer, Legfrissebb, Jog, Logók, Alacsony költség, Média, Orvosi, Katonaság, Legnépszerűbb, Zene, Természetes, Éjszakai klub, Webshop / Online bolt, osCommerce Templates, Személyes oldalak, PHP-Nuke Themes, PhpBB2, Politika, Portál, Ingatlan, Vallás, Tudomány, Biztonság, Kultúra, Szoftver, Sport, Swish animált, Swish site, Szállítás, Utazás, Web design, Esküvő, Nulla letöltés. MEGJEGYZÉS: Az itt található sablonokat Ön a www.templatemonster.com cégtől vásárolja meg. Bármiféle kérdése, esetleg próblémája adódna a megvásárolt termékkel kapcsolatosan, a www.templatemonster.com ügyfélszolgálatához kell fordulnia segítségért.
logok-spacer
GYORSKERESÉS:
Termék száma (ID):
TIPP:
Tetszik egy termék? Írd le a számát ("id"-jét). Így később a fenti gyorskereső segítségével könnyen kikereshető és megvásárolható.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Kártyaszámod védelméről a világszerte ismert Paypal,TransactPro és Skrill ultrabiztonságos hálózatai gondoskodnak. Bővebben

Elfogadott hitelkártyák:
Visa Mastercard
American ExpressDiscoverVisa Electron

GYIK: HASZNOS TUDNIVALÓK
SEGÍTSÉG AZ ONLINE VÁSÁRLÁSHOZ :

A bankkártyás vásárlás megkönnyítésére készítettünk egy videót is.

ITT MEGNÉZHETŐ.

MEGRENDELÉS NYOMONKÖVETÉSE
Megrendelés nyomon követése